3 joves ens expliquen la seva 1a Peregrinació

«El meu primer cop a Lourdes, el meu primer cop vivint una experiència tan intensa. L’emoció recorria cada instant dins meu perquè sempre estava envoltada de bona gent. No dubtaré en repetir-ho ja que el que vaig viure a Lourdes va superar totes les meves expectatives. Moltes gràcies a totes i tots per fer-ho tan especial.»

Anna Uguet

«Quan hem pregunten com va ser la meva experiència a Lourdes i com la podria descriure em venen moltíssimes paraules al cap: única, immillorable, bonica, emocionant i sobretot intensa. Del meu primer cop com a voluntària a Lourdes m’emporto molts bons moments i també molts bons amics. Són dies durs on no vam parar en cap moment però aquesta peregrinació a Lourdes t’ajuda a apropar-te més a Déu i també a millorar com a persona. 

Després de la celebració de comiat em vaig sentir com una més de la família de joves i acollits que vam formar. Tot i les condicions climàtiques, els acollits sempre tenien una rialla a la cara que t’alegrava el dia, només per això ja val tot la pena.

Resumint, una experiència de 10 que espero repetir l’any que ve!!»

Gemma Mani

«Aquest 2019 ha sigut el meu primer any com a voluntària a Lourdes. És molt difícil per a mi descriure l’experiència que he viscut, ha sigut molt intensa, divertida i m’emporto molts amics i records. He disfrutat de totes les activitats i sobretot de la bona companyia. Aquesta petita aventura, apart de fer-me créixer com a persona, considero m’ha ajudat a aprendre moltes coses noves que desconeixia i la gran part d’elles gràcies als acollits. És una experiència única i que espero repetir l’any que ve!»

Laia Mani Rodríguez